Tel.: +36 1 4220 667

"Mindaz, amit Önök egyénileg tesznek az egészségükért, többet fog érni az egészség fentartásában, mint a világ összes egészségügyi ellátása."
Dr. H. Mahler az Egészségügyi Világszervezet volt főigazgatója

efarm-ételek

Média megjelenések

Termékeink - 7 szín virág és Napi vitamin pótlás


Termékeink - NormoGast és Göngy tabletta


Ne Legyen Áldozat


PR BOOM magazin


A Gong csapata osztotta az ebédet a Wojtyla lakóinak

Gong Rádió ügyvezető igazgatója Tőzsér Judit és családja, Dr. Erdélyi Zsuzsanna a kecskeméti kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának vezető főorvosa illetve Molnárné Bíró Erzsébet, az Egészségfarm Kft. ügyvezető igazgatója vendégelte meg december 17-én a Wojtyla Ház lakóit. Zúzapörköltet, házi zserbót és gyümölcsöt szolgáltak fel a rászorulóknak. A Gong Fm ezen felül a déli kívánságműsort élőben a központból sugározta.

http://gong.hu/index.php?r=31&c=233920#/pics/cikkek/31/


MTI - Összehangolt támadás a candida albicans ellen

Megjelent az első átfogó, a betegség és a terápia minden vetületére kiterjedő munka a candidiázis nevű, rendkívül elterjedt betegségről, amelynek okozója a közönséges élesztőgomba túltengése a beteg szervezetben. Az új kötet nem csak hiányt pótol a magyar természetgyógyászati szakirodalomban, hanem számos tévhittel is leszámol. Molnárné Bíró Erzsébet Időzített gomba (2006) című kötetének fóti bemutatóján Incze Zsuzsa tévés újságíró bevezetőjében elmondta, hogy a természetgyógyász szerző, aki sokáig újságíró volt, 12 éve kutatja a candida albicans, e különös, jótékony hatású, de hatalmas pusztításra is képes mikroszkopikus lény tulajdonságait.

Több tízezer candidás emberrel találkozott és velük szorosan együttműködve alakította ki az ismertetett terápiás módszereket és praktikákat a betegség felismerésétől az utógondozásig. Prof. Dr. Szakály Sándor élelmiszerkutató egyetemi tanár a betegség hátteréről elmondta, hogy tipikus civilizációs betegségről van szó, amely az elmúlt fél évszázad terméke. Két trend – az antibiotikumok elterjedésének, illetve a mesterséges élelmiszer-alapanyagok iparszerű termelésének – hatásaira hívta fel a figyelmet, hiszen a candidiázis döntően az antibiotikum-terápia mellékhatásaként alakul ki, de nem lebecsülendő a vegyszerezett élelmiszerek káros hatása sem.

A candida albicans jelenléte az emberi szervezetben természetes és igen hasznos, túltengése azonban súlyos betegséghez vezet, amelyet gyakran nem is ismernek fel és amelyet a modern nyugati orvostudomány nem is vesz komolyan. Így került a candida a természetgyógyászat figyelmének középpontjába, és ma már kiforrott, nemzetközileg elfogadott kezelési és megelőzési technikákat ismer a szakma. Ebben a könyvben első ízben foglalja össze a vonatkozó ismereteket a magyar természetgyógyász, és saját eredményeket, esettanulmányokat és részletesen kidolgozott terápiát is ismertet.

A könnyed stílusban írt, számos fotóval illusztrált mű – amelyet regényként is lehet olvasni – legfőbb érdeme, hogy egészen új szemléletet sugároz, amelynek lényege a személyre szabott terápia, és az érintett egyéni felelősségvállalásán alapuló, aktív közreműködést követelő életmódreform.