Tel.: +36 1 4220 667

"Mindaz, amit Önök egyénileg tesznek az egészségükért, többet fog érni az egészség fentartásában, mint a világ összes egészségügyi ellátása."
Dr. H. Mahler az Egészségügyi Világszervezet volt főigazgatója

efarm-ételek

Rendelőnk

Természetgyógyász rendelő


A vizsgálat 20-30 perces, biorezonanciás teszt, amely fájdalommentes. Rendelőnkben ezzel az eljárással vizsgáljuk az egyén szervezetében a tartósítószereket, zöldségeket, gyümölcsöket, tejet, tejtermékeket, olajos magvakat, olajokat, húsokat, a vér állapotát, gombákat, csípéseket. Kimutatjuk az immunrendszer mikró-, makróelemeinek hiányát. Ezek mellett még a vitamin hiány is megmutatkozik a vizsgálat eredményeként. Ezt követően körülbelül 1 óra 20 perces film magyarázza a kézhez kapott írásos eredmények jelentését.

Ezek után a természetgyógyásszal személyes beszélgetés alapján kialakítják a szükséges terápiás lépéseket. Ezen a beszélgetésen minden kérdésére választ fog kapni. Mindez kb. 3 órát vesz igénybe. A vizsgálatokat csak délelőtt végezzük, bejelentkezés szükséges.

Az ember szervezete korlátlanul regenerálható. A vizsgálat alapján személyre szabott táplálkozásterápia a biztosítéka, hogy elkerülje azokat az Önnek ártó anyagokat, melyek veszélyeztetik az egészségét, és szervezete egyensúlyát. A vizsgálat alapján kialakuló terápia segítéséhez a Receptkönyv (1800.- Ft) nyújt támaszt, aminek az ára a vizsgálati díjban benne foglaltatik.

A kúra alatt sor kerül kontroll vizsgálatokra is, melyek havonta, illetve két havonta szükségesek, de ezek megállapodás és bejelentkezés alapján történnek- igény szerint. Ezek a megbeszélések négyszem közt történnek, melyek alkalmával az addigi eltelt időszak eredményét beszéljük meg az egyénnel.

Gyógyszereket nem használunk, de szerves vitaminokat ajánlunk, és akkor már csak Önnek kell választani két lehetőség közül:

  • ⁃ Egészségesre eszem magam! vagy
  • ⁃ Betegre eszem magam...
  A fő cél az egészség, de a módszer „ mellékterméke” a külső, belső egyensúly.


  • Budapest, XIV. kerület, Angol utca 63. (1149)
  • Telefon: 4220-666,4220-667
  • Fax: 4220-666
  • Nyitva tartás: H-P 8-16 óráig
Egészségfarm rendelő kívülről
Egészségfarm rendelő előadó