Tel.: +36 1 4220 667

"Mindaz, amit Önök egyénileg tesznek az egészségükért, többet fog érni az egészség fentartásában, mint a világ összes egészségügyi ellátása."
Dr. H. Mahler az Egészségügyi Világszervezet volt főigazgatója

efarm-ételek


Kérdezz!! Felelek! - II.kötet

780 Ft

Darab:

Termék adatai

⁃ Színes, karton borító
⁃ Terjedelme 120 oldal
⁃ Krenner István karikatúráival

 

Tisztelt Olvasóm!

„ Azt tapasztatam, hogy szívesen olvasgatják egymás leveleit és az általam adott válaszokat, legalábbis azokat, amelyeket nyilvánossá teszek a HÍRHARANG rovatban a honlapunkon. „

A szerző

Részlet a könyből:

„ ...Még azt is el kell mondanom, hogy a sós fogkrém egy csodaszer. Gyönyörű fehér fogakat csinál, és a szájszagot is megszünteti. Saját tapasztalat. Még sose éreztem ilyen tisztának a fogaimat. A gyerekek is hamar megszerették. Rokon gyerkőcök is kipróbálták, utána mindig a mi fogkrémünkkel akartak fogat mosni. Ösztönösen tudták, hogy ez jó nekik.
A kék dobozos krém is nagyon bevált (Sókrém). A kisfiamat megcsípte egy darázs, bekentem a Sókrémmel és be is borogattam. Néhány óra múlva alig látszott, pedig neki nagyon be szokott dagadni és fájdalmas,de most semmi probléma nem volt vele. Szúnyogcsípésre is jó. Csúnyán leégett a hátam, bekentem, nem fájt annyira és éjszaka tudtam aludni. Mindenféle sebre, herpeszre jó, mindig mindenhova viszem magammal. Ezer hála érte.

Tisztelettel: Falatka jelige „